Blog

Latest News and Updates

Gewijzigde dienstverlening aangifte inkomstenbelasting

Jarenlang hebben wij ons met veel plezier ingezet voor onze klanten, waarbij wij de prijs voor de aangifte inkomstenbelasting zo laag mogelijk hebben gehouden.

Ook bij ons zijn de kosten in de afgelopen jaren gestegen en wegens ontwikkelingen in onze sector is dit afgelopen jaar zelfs exponentieel geweest. Om de huisbezoeken voor de aangiften inkomstenbelasting rendabel te houden zouden wij de prijs dermate moeten verhogen dat wij hier niet achter kunnen staan. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de werkzaamheden aan particulieren te wijzigen. Onze bestaande klanten waar de wijzigingen voor gelden zijn hierover reeds geïnformeerd. Ook nemen wij géén nieuwe particuliere klanten meer aan.

Marco en ClaraGewijzigde dienstverlening aangifte inkomstenbelasting
Share this post

Join the conversation